Fletcher Hotel Amsterdam

Het futuristisch gevormde Fletcher Hotel Amsterdam ligt op 2 minuten rijden van de snelwegen A2 en A9. Het biedt gratis WiFi en moderne kamers met een flatscreen-tv. Het metrostation Holendrecht ligt op 15 minuten lopen en kan ook worden bereikt met de gratis pendeldienst van het hotel.

De kamers bieden uitzicht op de directe omgeving en beschikken over een bureau. De douche bevindt zich in een glazen cilinder in het midden van de kamer.

Het hotel serveert ontbijt, lunch en diner in Skyrestaurant Pi, dat een panoramisch uitzicht over Amsterdam biedt. Voor drankjes kunt u terecht in de Skylounge Pi.

Bij mooi weer kunt u zich heerlijk ontspannen op het terras. De medewerkers van de receptie staan 24 uur per dag voor u klaar.

De Amsterdam Arena en de Amsterdamse Zuidas bereikt u beide binnen 10 minuten rijden. In 20 minuten rijdt u naar de internationale luchthaven Amsterdam Schiphol. Het stadscentrum van Amsterdam ligt op 15 minuten rijden.

Amsterdam Zuidoost is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in Winkelen, Musea en Stadswandelingen.

Fletcher Restaurant PI Amsterdam

Fletcher Restaurant PI

Fletcher Hotel Amsterdam aanzicht

Fletcher Hotel aanzicht

Fletcher kamer Amsterdam

Fletcher Hotelkamer Amsterdam

Fletcher Bar PI Amsterdam

Fletcher Bar PI Amsterdam

 

Hotel Mijdrecht Marickenland